lauantai 27. joulukuuta 2014

27.12_14

Niin vain joulunpyhät meni, nyt on lauantai ja aamulla oli pakkasta 30,iltapäivään mennes pakkanen lauhtui niin et päästiin koirien kans lenkille, vaikkakin poskia nipisteli mutta tuli vaan hyvä olo.Hiljais oloa käsitöitä tehden menee tämä päivä.

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Aatto

jouluaatto ilta,aatto ollut kylmä pakkasta 26,kynttilöotä viety ulos ja palaahan niitä täällä sisälläkin,tunnelma on rauhallinen ,koirat sisällä.Saunottu ja hyvin syöty,nyt vaan ollaan ja katsellaan telkkaria.Lapsia vaan on ikävä.Mutta mikä mikä on tosi kiva en ole enää kuumeessa.

maanantai 22. joulukuuta 2014

22pv edelleen sairastelua

voi ie ,aamulla lähdin ivaloon tervehtimään lääkäriä,kuume ei nyt vaan lopu ,tuledus arvot koholla,sain Amorion kuurin alkaisi pian vaikuttaa ,tulin kotiin n.13 ja taas huiteli 39 päälle,ja tajuton väsy. tämä tauti alkoi 7pv alkaa voimat huveta.Onneksi ehdin leipoa kaikki ennen sairastumista.Jospa huomenna olisi parenpo päivä

perjantai 19. joulukuuta 2014

Sairastamista

Voi jee eikö tämä sairastaminen jo loppuisi.eilen oli kuumeeton päivä,sitä ennen olin viikon kuumeessa ja selkää ja joka paikkaa särkee,luulin et tauti olisi ohi mutta mitä vielä.Tänään taas nousi kuume 38.6 ja paikat kipiät,voi ny keles vieköhön. Olen yhden musta pekka sukan varren tänään neulonut.En sit yhtään muuta ole jaksanut tehdä.No jos huomenna parenpi päivä.

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

18.12

Anivarhainen torstai aamu,odottelen junaa täällä seinäjoen rautatieasemalla,matka kaamaseen alkaa juna lähtee neljältä ja lento onkin jo 10.15 ivalossa.Hyvä niin , pääsen päiväunille.Olihan aika vilskettä viikko jonka olin kotona ilmajoella,lapset ja lastenlapset olivat ahkeraa luonani.Mitenkähän Lilli ,taitaa olla melko iloinen kunhan nähdään.

tiistai 16. joulukuuta 2014

Keskiviikko aamupäivä

näin vaan joulu lähestyy. Aamulla tein pari englantilaista kakkua.Ne annan lahjaksi tyttärilleni.Huomenna aamulla lähden anivarhain ukko kullan luo kaamaseen,vietetään kahdestaan rauhallinen joulu,syödään hyvin,ehkä koirien kans metsälenkille,päiväunia ja hyvä kirja,siitä on hyvä joulu tehty.Nyt on lahjat paketoitu ,neuloin koko porukalleni jotain,joku saa sukat toinen lapaset tai säärystimet. Oli siinä kutomista onhan tuota perhettä kertynyt 9lastenlasta,4omaa lasta 3vävyä ja yksi miniä kummilapsikin saa kahdet sukat.Toivottavasti lämmittävät saajien varpaita ja mieltä.

lauantai 13. joulukuuta 2014

Pyhä aamu

Pyhäaamu 14 joulukuuta,istun aamukahvilla'pöydän toisella puolen aamiaismuroja syö tyttären tytär ja toisen tyttären poika. Niillähän on hauskaa kun mumma opettelee tabletin käyttöä.Mutta kyllä uskokaa vaan ,olenhan aika monta asiaa oppinut tästä hökötyksestä,siis nuo tenavat opettanut.Nyt kun osaan tänne kirjoittaa seuraava vaihe on opetella laittamaan kuvia tänne.Uskokaa vaan mutta kuvio villapaidankin kutominen on helponpaa kun tämä tietotekniikan opettelu .

perjantai 12. joulukuuta 2014

Astuinpa tähän Blogi mailmaan, tarkoitukseni on tänne tallettaa mieleisen harrastukseni tuotoksia.Käsityöt on se minun juttu,joskus neulon,toisinaan kankaat ,pajut,varvut .Mitä milloinkin

mumman elämää ja harrastuksia